Veiledning av bachelor og masteroppgaver

Uniped prosjektet ønsker velkommen til forum for undervisning onsdag 8. februar kl.14.15 til 16 i Hagbards Lines hus, rom U 314. Temaet er veiledning av bachelor og masteroppgaver.

Representanter fra Stor, leder Morten Rønne, og fag og læringsmiljøansvarlig Daniel Haug Nystad, innleder til diskusjon med
utgangspunkt i hva studenter mener er god veiledning i forhold til både prosess og produkt. Hvilke utfordringer kan studenter møte?

Datoene for de neste forumene for undervisning er: mandag 5. mars kl.14.15 - 16, tirsdag 17. april kl.14.15 -16 og torsdag 24. mai fra kl.14.15 -16.

Program for disse samlingene følger senere .

Sist oppdatert av Silje Stangeland (27.01.2012)

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no