Terje Hillesund er ny professor


Terje Hillesund ved Institutt for medie-, kultur- og samfunnsfag er tildelt personlig opprykk til professor. Hillesund har siden 1997 vært ansatt som førsteamanuensis i mediefag ved UiS og underviser i medievitenskap, språk og metode.

Fra 1993 til 1996 var Hillesund stipendiat i medievitenskap ved daværende Høgskolen i Stavanger.

Fra 1992 til 1993 var han amanuensis i medievitenskap ved Universitetet i Bergen, Institutt for massekommunikasjon, og året før, fra 1991 til 1992, ledet han et forskningsprosjekt i kommunaljournalistikk ved Høgskolesenteret i Rogaland. Ved samme senter var han tidligere først amanuensis i sosiologi og deretter amanuensis i journalistikk.

Hillesund har en dr.polit-grad i medievitenskap fra Universitetet i Bergen (1997), en mag.art. i sosiologi fra Universitetet i Oslo (1989) og en cand.mag fra 1983 (filosofi, nordisk sosiologi). 

Hillesunds vitenskapelige produksjon dekker emner innenfor journalistikk og mediedramaturgi og digitale tekster og digital lesing.

Opprykket til professor i medievitenskap gjelder fra 22.09.10.


Sist oppdatert av Silje Stangeland (24.11.2011)

Skriv ut artikkel print symbol
Terje Hillesund
NY PROFESSOR: Terje Hillesund er tildelt personlig opprykk til professor i medievitenskap ved UiS.
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no