UiS digitale bibliotek - Stort utvalg av nye e-bøker fra Springer


Universitetsbiblioteket har kjøpt inn et stort utvalg e-bøker fra forlaget Springer. Vi tilbyr ca. 8700 e-bøker fra 2010 og 2011.

Bøkene dekker de aller fleste fagområder. En kan lese teksten direkte på nettsiden, eller laste ned som PDF. Et kapittel kan lastes ned om gangen. Kapitler en har lastet ned kan skrives ut hvis det er ønskelig.

Bøkene er tilgjengelige via proxyserver, og skal dermed også kunne brukes utenfor campus. For å få tilgang hjemmefra må en logge seg inn på bibliotekets nettside.

SØK ETTER E-BØKER FRA SPRINGER

Som sagt er det kun bøker fra 2010 og 2011 vi har tilgang til. En bok vi har tilgang til vil være markert med en grønn firkant, en hvit firkant viser at dette er en bok vi ikke har i vår samling. Det er mulig å velge at bøkene skal vises etter synkende dato, eller du kan søke etter tittel eller forfatter.

Springer har en egen tjeneste som heter My copy. Dette er såkalt ”Print on demand”. Autoriserte brukere kan kjøpe enkeltkopier av bøkene til eget bruk, de kommer i hefta form med kun svart/hvitt trykk. Prisen er 24.95 euro inkl frakt pr bok. Man må registrere seg på Springer-siden og betale med kredittkort.

Ta kontakt med biblioteket dersom du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger angående denne databasen.


Sist oppdatert av John David Didriksen (08.12.2011)

Skriv ut artikkel print symbol