Teaterforestillinger på UiS

Velferdsutvalget, i samarbeid med dramastudenter ved UiS, ønsker ansatte med barn velkommen til teaterforestillinger onsdag 26. oktober fra kl. 17.00 og utover.

”Den lille prinsen” – kl. 17.00 i HL-U-020
Vi møter en pilot som har styrtet i ørkenen. Uten mulighet til å komme seg videre, og med lite vann og mat, ser det ganske håpløst ut. Plutselig dukker en snodig liten gutt opp i fargerike klær som tar ham med på en eventyrlig reise. Stykket er basert på boka med samme navn, skrevet av den franske forfatteren Antoine Saint-Exupéry. Den tar opp universelle tema som kjærlighet, vennskap og menneskets søken etter sannhet. Noe som er like relevant i dag som da det ble skrevet i 1943.
Stykket er anbefalt for elever på småskoletrinnet.

”Snill” – kl. 17.45 i AR-TU-02
Snill er en forestilling som handler om en jente som heter Lussi. Lussi er så snill så snill. Alle liker Lussi. Men Lussi gjør ikke så mye utav seg og blir til slutt usynlig i mengden. En dag er hun plutselig borte. Foreldrene, læreren og elevene kan ikke finne henne. Ingen kan finne henne. Hvor er Lussi? Snill er en fin forestilling som passer for alle aldre.
Stykket er anbefalt for elever på småskoletrinnet.

”Gjøgleren” – kl. 18:45 i AR-VU-04
Er en forestilling om en liten gjøgler kalt Giovanni, som blir dratt inn i et stort sirkus. Man får se Giovannis liv, valg og hvor fort tiden kan løpe fra en. Med dette vil et maleri av inntrykk bli skapt.
Stykket er anbefalt for elever på mellomskoletrinnet.

”Slemme lars” – kl. 19.30 i AR-VU-03
Stykket handler om en liten gutt med navn Lars. Alt han vil i hele verden er å få litt oppmerksomhet fra foreldrene sine, men de har aldri tid til han. Lars er lei av at han ikke får noe oppmerksomhet, så han velger å gjøre slemme ting for at foreldrene skal se han. Klarer Lars tilslutt å få litt oppmerksomhet?
Stykket er anbefalt for elever på mellomskoletrinnet.

Hver forestilling varer i ca. 30. min. I mellom stykkene blir det salg av kaffe og kaker.

Påmelding til gry.tjorhom@uis.no så snart som mulig – og senest innen tirsdag 25. oktober kl 15.00

Oppgi antall barn/vokse og hvilken/hvilke forestilling(er) du/dere ønsker å se.
Det er begrenset antall plasser, så her gjelder ”først til mølla…”.
Fri entre! Det blir ikke delt ut billetter. Studentene vil få liste over påmeldte.
HJERTELIG VELKOMMEN!

Sist oppdatert av Silje Stangeland (24.10.2011)