Utfordrer ansatte til motbakkeløp

Fadderuken er ikke bare for studenter. Nå utfordres de ansatte til å delta i motbakkeløp - som deltaker eller heiagjeng!

Fredag 19. august kl. 15.00 arrangerer Fadder11 et såkalt Motbakkeløp fra Campus til Ullandhaugtårnet. Studentprest Stefan Emmerhoff oppfordrer både ansatte og studenter til å være med.

Arrangementet skjer i samarbeid med SiS, KRIK, Idretts-lærere ved Institutt for grunnskolelærerutdanning, idrett og spesialpedagogikk og Studentpresten.

Løpet har 4 klasser:
1. Raskeste kvinne og mann
3. Beste kostyme
4. Beste heiagjeng

Det blir felles start, og The Winner takes it all. Det kåres vinner i hver klasse i Fadderlandsbyen etter løpet.

Påmelding skjer i Fadderlandsbyen på arrangørenes stander eller på mail til studentpresten: stefan.emmerhoff@uis.no

Sist oppdatert av Karen Anne Okstad (18.08.2011)

Ullandhaugtårnet.
MOTBAKKE: Bakken opp mot Ullandhaugtårnet blir åsted for Motbakkeløpet under fadderuken.
Michal Drobnik og Stefan Emmerhoff.
VINNER 2010: I fjor vant Michal Drobnik Motbakkeløpet med tiden 3:45. Her hylles han av studentprest og organisator Stefan Emmerhoff.

FØLG UIS I SOSIALE MEDIER