Renoveringsarbeid på AMs hovedbygning i gang


I forbindelse med nødvendig vedlikehold av tak, vinduer og fasade på Arkeologisk museums hovedbygning, har Statsbygg nå startet et omfattende renoveringsarbeid som vil pågå fram til jul.

Arbeidet på A-blokken startet opp mandag 18.07 og allerede er hele blokken dekket av stillas, snart også netting. På nedre del vil det bli satt opp 2 meter høye finerplater.

- Dette er en del av et naturlig vedlikehold som vi håper og tror vil pågå uten problemer. I løpet av denne perioden vil det også tas en avgjørelse om hvorvidt det er den gule fargen vi har i dag som skal bestå, eller om det blir den lyse fargen bygget hadde da dette var Frue Meieri, sier direktør på Arkeologisk museum, Arne Johan Nærøy.

Arbeidet med fjerning av maling fra fasadene starter i midten av august og etter hvert tiltar også arbeidet med taket. Skiftingen av vinduene tiltar i midten av oktober


 

 


 


Sist oppdatert av (27.07.2011)

Skriv ut artikkel print symbol
Arkeologisk museum på Våland skal i høst renovere hovedbygningen.
Arkeologisk museum på Våland skal i høst renovere hovedbygningen.
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no