Per Ramvi blir spesialrådgiver

Universitetsdirektør Per Ramvi går over i stilling som spesialrådgiver innen innovasjon og nyskaping fra 1. august 2011. Han vil ha sin arbeidsplass knyttet opp mot innovasjons- og kommersialiseringsmiljøet i Ipark med lokalisering i Prekubator.

Stillingen er derfor knyttet generelt til universitetet med utrednings- og koordineringsoppgaver relatert til ulike fagmiljø og administrative enheter etter avtale med rektor.

Per Ramvi går over i stillingen som spesialrådgiver etter 6 år som universitetsdirektør ved Universitetet i Stavanger.

Les også:
Styremøtet ved UiS 9. juni 2011

Sist oppdatert av Silje Stangeland (09.06.2011)

Per Ramvi
BLIR SPESIALRÅDGIVER: Universitetsdirektør Per Ramvi går over i stilling som spesialrådgiver innen innovasjon og nyskaping fra 1. august 2011.

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no