Nytt reisebyrå for UiS – registrer din profil nå


UiS inngikk tidligere i år rammeavtale med reisebyrået HRG Nordic AS som gjelder fra 28. mars 2011. Alle bestillinger gjennom reisebyrå gjøres nå via HRG Nordic AS og ikke lenger gjennom Berg-Hansen.

Gjennom implementeringsfasen har reisebyrået frem til nå vært fleksible med å bestille billetter for den som ringer, selv om det ikke er registrert en profil. Fra 20. juni 2011 er det ikke lenger mulig å bestille billetter uten at det er registrert en profil. Alle ansatte som reiser i jobbsammenheng må derfor registrere seg med egen brukerprofil innen 20. juni 2011 hos HRG Nordic AS. Ingen får bestilt reiser uten at en brukerprofil er opprettet.

Den nye avtalen legger opp til selvbooking av enkle reiser via systemet HRG Nordic online og alle enkle reiser i Norge og innen Europa skal bestilles via dette systemet. Kompliserte reiser med flere mellomlandinger og interkontinentale reiser skal bestilles via HRG`s callsenter. Dette for at UiS til enhver tid reiser til best tilgjengelige priser.

Ved bestilling av reise får du oppgitt UiS avtalepriser og samtidig mulighet til å velge lavprisbilletter. Den enkelte skal søke å reise på rimeligste måte.

Du registrerer deg her: http://bookonline.hrgworldwide.com

Her finner du bestillerkode for din enhet (excel)
 


 


Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (23.03.2015)

Skriv ut artikkel print symbol