Seminar torsdag 9. juni: ” How to Create New Growth Businesses in a Risk-Minimizing Environment”.

Senter for innovasjonsforskning presenterer torsdag 9 juni en av verdens ledende innovasjonsforskere: Professor Clayton Christensen fra Harvard Business School

Sted: Universitetet i Stavanger, Kjell Arholm hus, auditorium A-1
Tid: Torsdag 9. juni kl. 15.30—18.00,

Seminaret er gratis, men vi ber om at du registrere deg for deltakelse på denne lenken:  https://alumni.uis.no/Portal/Public/Event/Apply.aspx?EventID=12

Vi gjør oppmerksom på at professor Christensen vil gi foredraget over satelitt direkte fra USA. Professor Christensen presentasjon vil bli etterfulgt av et innlegg og diskusjon som knytter problemstillingene til aktuelle utfordringer for Stavangerregionen og næringslivet her.

Clayton M. Christensen er arkitekten bak og verdens fremste autoritet på disruptiv innovasjon; et rammeverk som beskriver prosessen til et produkt eller en tjeneste som i første omgang slår rot i enkle applikasjoner i starten i et marked og deretter ubønnhørlig beveger seg opp markedet og etter hvert fortrenger etablerte konkurrenter.

Professor Christensen rangeres som en av verdens ledende tenkere på innovasjon, og er en ettertraktet foredragsholder, rådgiver og styremedlem. Hans forskning har vært anvendt i nasjonale økonomiske analyser, oppstarts bedrifter og blant topp 50 av ”Fortune 500”- selskaper. Han er for tiden utnevnt som ”Robert og Jane Cizik”-professor ved Harvard Business School. Les mer om professor Christensen på: www.claytonchristensen.com

NB! Foredraget blir holdt på engelsk og live på satelittoverføring fra USA:
Dr. Christensen will focus on the difference between sustaining and disrupting innovation, aggregate project planning, corporate structure strategies, and business model innovation. Organizations must constantly reinvent themselves based on the demands of the economy, the industry, the company, and customers in order to be a relevant and dominant player in their business.
Drawing from his extensive research and consulting experience, Dr. Christensen will provide theoretical and practical in-sights to help you anticipate and leverage innovation in your company and in your industry.

Sist oppdatert av Egil C. Svela (09.06.2011)