God oppslutning i Folketoget

I strålende 17.mai-vær bidro de mange studentene og ansatte til at Universitetet i Stavanger ble et flott og variert innslag i Folketoget. Også rundt 20 internasjonale studenter stilte.

Bak flaggborgen fulgte musikkorps og operastudenter fra Institutt for musikk og dans. Videre kom Stavanger Studentsangforening og servervingsgjengen på Folken. Med i toget var også seriemesterne i UiS Vollley, som tidligere i vår kapret seriegullet for andre år på rad.

Rektor takker
Rektor Aslaug Mikkelsen gikk gjennom byens gater med resten av UiS-ledelsen. Hun gleder seg over det gode engasjementet rundt Folketoget.

- Tusen takk til alle som stilte opp. Jeg er glad for at så mange bidrar til å vise fram UiS for Stavangers befolkning. Dere er alle gode ambassadører, sier hun.

Sist oppdatert av (18.05.2011)