Utdeling av Innovasjonsprisen


Vi minner om årets utdeling av SR-banks Innovasjonspris, torsdag 28. april kl. 13 i Måltidets hus. I tillegg til utdelingen blir det foredrag ved professor Bengt-Åke Lundvall om kreativitet og innovasjon.

IRIS, UiS og Sparebank 1 SR-Bank inviterer i samarbeid med Gastronomisk Institutt til foredrag og feiring med små smaksoppleverlser i Måltidets Hus torsdag 28. april kl. 13:00.

Innovasjonsprisen er en ærespris som gis av Sparebank 1 SR-Bank for forskningsbasert nyskaping og kommersialisering av forskningsresultater ved UiS og IRIS. Prisen ble delt ut for første gang i 2009, og det knytter seg stor spenning til hvem som blir årets vinner.

Den kjente innovasjonsforskeren Bengt-Åke Lundvall vil holde foredag om kreativitet og innovasjon. Han er professor ved Aalborg Universitet, hvor han i en årrekke har jobbet med problemstillinger innen innovasjonsteori, nasjonale systemer for innovasjon og kompetanseutvikling og kunnskapsøkonomi. Han ryktes å være en gnistrende foredragsholder – vi gleder oss!

 


Sist oppdatert av Egil C. Svela (27.04.2011)

Skriv ut artikkel print symbol