Delta i Forsker grand prix 2012!


Er du stipendiat og har lyst til å være med? Meld deg på i dag! Påmeldingsfrist 25. mai.

Skjema for påmelding

24. september arrangerer vi igjen Forsker grand prix i Stavanger – i Storsalen på Folken.

Hva er Forsker grand prix?
FGP er en konkurranse for doktorgradsstipendiater. Formålet er å vise at komplisert forskning kan formidles på en populærvitenskapelig måte.

Hva får du igjen?
Deltakelse i FGP er en unik mulighet til å utvikle deg som formidler! Du får individuell coaching i hvordan du best kan presentere din forskning på få minutter, og hva som skal til for å fenge tilhørerne.

Hva kreves av meg?
De ti deltakerne møtes til fellessamlinger med coaching i midten av august og begynnelsen av september. I september vil alle deltakere få individuell coaching.

Hvordan foregår konkurransen?
Hver forsker forbereder to presentasjoner om et selvvalgt forskningsemne – en presentasjon av 4 minutters varighet og en av 6 minutters varighet. Alle får mulighet til å presentere versjonen på 4 minutter, men kun fire forskere går videre til finalerunden og får lov til å presentere den 6 minutter lange versjonen. Forskerne avgjør selv om de to presentasjonene skal omhandle samme tema, være i forlengelsen av hverandre eller helt forskjellige. Sammen med et profesjonelt dommerpanel bestående av representanter for akademia, teater og media får publikum til oppgave å finne den beste blant de ti deltakerne på scenen.

Nasjonal finale i Tromsø
I 2012 arrangeres Forsker grand prix i seks byer under Forskningsdagene. De to beste fra Stavanger, Bergen, Trondheim, Oslo, Tromsø og Grimstad går videre til en nasjonal Forsker grand prix finale i Tromsø lørdag 29. september.
Se promoteringsfilm til nasjonalfinale

Se tv-opptaket fra fjorårets FGP i Stavanger her: http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/821469/
og nasjonal finale i Bergen: http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/828158/

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt:
Prosjektleder Suvada Veledar
e-post: suvada.veledar@uis.no
telefon: 51831155/ mobil: 97420576

Påmelding Forsker grand prix 2012


Sist oppdatert av Karen Anne Okstad (24.05.2012)

Skriv ut artikkel print symbol