Utdeling av Innovasjonsprisen 2010


IRIS, UiS og Sparebank 1 SR-Bank inviterer i samarbeid med Gastronomisk Institutt til foredrag og feiring i Måltidets Hus torsdag 28. april kl. 13:00. Da offentliggjøres det hvem som vinner Sparebank 1 SR-Banks Innovasjonspris for 2010.

Innovasjonsprisen er en ærespris som gis av Sparebank 1 SR-Bank for forskningsbasert nyskaping og kommersialisering av forskningsresultater ved UiS og IRIS. Prisen ble delt ut for første gang i 2009, og det knytter seg stor spenning til hvem som blir årets vinner.

Den kjente innovasjonsforskeren Bengt-Åke Lundvall skal holde foredag om kreativitet og innovasjon. Han er professor ved Aalborg Universitet, hvor han i en årrekke har jobbet med problemstillinger innen innovasjonsteori, nasjonale systemer for innovasjon og kompetanseutvikling og kunnskapsøkonomi. Han ryktes å være en gnistrende foredragsholder – vi gleder oss!

I tillegg til foredraget lover Gastronomisk institutt lekre smaksopplevelser. Alt ligger med andre ord til rette for en flott feiring i Måltidets Hus.

Det er begrenset antall plasser. Påmelding snarest og senest innen 26. april til Anja Kristin Bakken på akb@iris.no / 51 87 51 88.
Se det fullstendige programmet her (separat vedlegg - pdf 233kB). 
 


Sist oppdatert av Egil C. Svela (13.04.2011)

Skriv ut artikkel print symbol