Blir midlertidig dekan

Professor Einar Marnburg, tar over dekanstillingen ved det samfunnvitenskapelige fakultetet fra 1. mai og fram til en permanent dekan er ansatt.

Marnburg er i dag prodekan for forskning ved det samfunnsvitenskapelige fakultetet og professor ved  Norsk hotellhøgskole ved UiS.

Sist oppdatert av Silje Stangeland (08.04.2011)

Einar Marnburg
BLIR MIDLERTIDIG DEKAN: På styremøtet ved UiS den 7. april ble Einar Marnburg ansatt i vikariat som dekan ved SV-fakultetet etter Marit Boyesen, som blir rektor ved UiS fra 1. august.

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no