Studenter ved UiS og HSH samarbeider om Duke Ellingtons "Sacred Concert"

Bjergsted jazzensemble fra UiS samarbeider med Musikkseksjonen ved Høgskolen Stord/Haugesund og musikklinja på Skeisvang videregående skole i Haugesund, om framføring av jazzlegenden Duke Ellingtons "Sacred Concert".

Dette er et verk for kor, storband og sangsolister.

- Dette kom i gang etter initiativ fra oss lærere på Vestlandet. Vi har god og jevn kontakt og ulik kompetanse. Med det som utgangspunkt fant vi ut at vi sammen kunne få til noe gøy og spennende i et felles prosjekt, sier musikklærer og administrator for prosjektet Ive Buch Romme til HSH's nettavis.

Det er førsteamanuensis ved Institutt for musikk og dans ved Universitetet i Stavanger, Tor Yttredal, som står som ansvarlig musikalsk leder for prosjektet.

Verket blir fremført både i Haugesund, Stord og Stavanger:

• 8.april 2011 kl.20:00 i Rossabø kirke, Haugesund
  • 9.april 2011 kl.18:00 i Stord kyrkje, Leirvik
  • 10.april 2011 kl.18:00 i Kampen kirke, Stavanger

Billetter koster kr.200,- / 120,- (stud/barn/honnør) og kan kjøpes på nettsidene til Stord Kulturhus eller ved inngangen til spillestedene.

Følg event'en også på Facebook.

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (29.03.2011)