UiS Volley feira på campus

I dag blei cupgullet til UiS Volley markert på campus. Prorektor Egil Gabrielsen tok i mot pokalen og lova å byggje ut premieskapet om nødvendig.

Det var laurdag kveld at jentene i UiS Volley tok kongepokalen etter ein hard finalekamp mot Oslo Volley. I dag var dei tilbake i Stavanger for å bli heidra på campus Ullandhaug.

Prorektor Egil Gabrielsen tok i mot pokalen. Den skal setjast i premieskapet som blei kjøpt inn då UiS Volley vann seriemeisterskapen i fjor.

Stolt
– Det er stort for meg å halde i denne pokalen, som eg har sett på tv mange gonger. Me på universitetet er stolte av dykk, sa Gabrielsen.

Formelt sett er UiS Volley ikkje ein del av Universitetet i Stavanger, men dei er registrert som eit studentidrettslag. Fleire av spelarane studerer ved UiS og ambisjonane er å ha heimebane på Ullandhaug. Prorektor Gabrielsen er glad for at Noregs beste kvinnelag i volleyball ber universitetet sitt navn.

Plass til meir
– Dette er god merkevarebygging for oss, sa han, før spelarane blei æra med kvar sin bukett blomster.

Dagleg leiar i UiS Volley, Dag Myrestrand, lova at laget skal fortsetje å vere i toppen, og i tillegg bli sterkare internasjonalt. Målet er å kome tilbake med fleire trofear.

– Det er ut som om premieskapet held eit par år til, spøkte Myrestrand, og fekk svar frå prorektoren.

– Kanskje vi må byggje i høgda. Sjølv om vi har dårleg råd, skal det ikkje stå på skapplassen, sa Egil Gabrielsen.

Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (10.01.2011)

Foto av UiS Volley foran pokalskapet på UiS.
Jentene i UiS Volley - og trenar Martin Frydnes - fekk blomster frå universitetet etter cupgullet i helga.

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no