Omlegging av It's Learning

It-avdelingen jobber fortløpende med forbedringer av brukeropplevelse og sikkerhet i sine tjenester. Som en del av dette arbeidet, vil vi endre litt på hvordan en logger seg på i it’s learning og hvordan en leser e-post via it's learning.

Pålogging
På påloggingsbildet skal en nå velge "Logg på med Feide" i stedet for direkte på it's learning kontoen. Brukernavn og passord er det samme som før. Husk å velge "Universitetet i Stavanger" som valg av læringsinstitusjon. Se veiledning her

E-post
E-posten vil ikke lenger være tilgjengelig på e-postknappen i den blå hovedmenyen, men i menylinjen oppe til høyre i it's learning. Denne vil nå åpne en egen e-postleser i et nytt vindu. Pålogging er med samme brukernavn og passord som på alle tjenester du bruker som student ved UiS. Denne endringen vil ikke påvirke eksisterende data eller e-post i kontoen din.

Fra i dag av vil den nye knappen oppe til høyre være aktiv og tilgjengelig. Den gamle knappen i hovedmenyen vil bli deaktivert 17.12.2010. Det vil si at frem til 17.12.2010 er både den gamle og den nye løsningen tilgjengelige. Vi anbefaler likevel at du benytter den nye løsningen så raskt som mulig og venner deg til den. Skulle det oppstå noen problemer eller du har spørsmål, vil IT-servicedesk være tilgjengelige for å hjelpe på e-post it-hjelp@uis.no og på telefon 518 31580.

Denne meldingen og instruksjoner vil også være å finne i it's learning.

Sist oppdatert av Jon Bjelland (12.11.2010)