Teater for barn


Velferdsutvalget ved UiS, i samarbeid med dramastudenter, ønsker velkommen til teaterforestillinger mandag 25. oktober fra kl. 16.30 og utover. Stykkene som spilles er ”Bakkehakkeskogen”, ”Trollkvinnen fra Uiiiiis” og ”Mowgli”. Fri entre!

Alle stykkene spilles i kjelleren (U2) i Arne Rettedals hus. Oversikt over rom, se nedenfor.

”Bakkehakkeskogen” kl. 16.30 - 17.00 i dramarom TU-02, Arne Rettedals hus

Thorbjørn Egners klassiker om ”Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen” har vært en velkjent historie for barn gjennom flere tiår. Men hva er det som har skjedd med det lille skogssamfunnet siden sist? Klatremus har sluttet med gitarspilling, bakermester Harepus tenker kun på omsetning, og i tillegg har hele skogen blitt forsøplet. Skogens allmenne vennskap har blitt byttet ut med en fiendtlighet og sukkeravhengighet totalt forskjellig fra hva vi er vant til. I sentrum for hendelsene finner vi Mikkel Rev, som sliter med sult og pengemangel. Hva kan han gjøre for å døyve sin sult for sukker når han aldri har penger?

Stykket passer for barn i alderen 4 - 12 år.

”Trollkvinnen fra Uiiiiis” kl. 17.15 -17.45 i dramarom VU-03, Arne Rettedals hus

Jenny drømmer seg bort. På sin forunderlige reise finner hun vennskap i livets utfordringer. Er det drøm eller virkelighet over regnbuen?

Stykket passer for barn i alderen 4 - 12 år.

”Mowgli” kl. 18.00 -18.30 i dramarom TU-02, Arne Rettedals hus

Mowgli er oppvokst i jungelen, men nå står livet hans i fare. Vennene hans prøver derfor å få ham til menneskelandsbyen hvor han vil være i trygghet. På veien opplever Mowgli mye nytt og spennende. Det blir en historie fylt av vennskap, frykt og identitetskapning.

Stykket passer for barn i alderen 4 - 10 år.


Påmelding til gry.tjorhom@uis.no så snart som mulig – og senest innen mandag 25. oktober kl. 12.00.

Oppgi antall barn/voksne og hvilken/hvilke forestilling(er) du/dere ønsker å se.

Det er begrenset antall plasser, spesielt til andre forestilling (”Trollkvinnen fra Uiiiiis”), så her gjelder ”Først til mølla…”.


Det blir ikke delt ut billetter, men studentene vil få liste over påmeldte.


Sist oppdatert av (19.10.2010)

Skriv ut artikkel print symbol
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no