UiS Staff Exchange Week 2010

Internasjonale relasjoner arrangerer UiS sin første Staff Exchange Week i uken 25 - 29 Oktober 2010. Ansatte ved UiS oppfordres til å melde seg på deler eller hele programmet.

På grunn av høstferie er påmeldingsfristen utsatt til tirsdag 19. oktober.

Hovedmålgruppen er ansatte ved samarbeidsuniversitet som arbeider med internasjonale utdanningsprogram, internasjonalt opptak, studieveiledning eller internasjonalisering generelt. Det er påmeldt 30 internasjonale deltakere fra 20 ulike samarbeidspartnere. De fleste mottar reisestipend fra programmet .

Programmet (pdf) vil omfatte følgende temaer:

• presentasjon av UiS og Stavanger
  • SAFER - læring ved simulering
  • internasjonale studenter ved UiS
  • integrering av utenlandske studenter
  • internasjonal dag - stands
  • student og ansatt-/lærerutveksling
  • EU-program og støtte til prosjekter
  • fellesgrader
  • rekruttering og opptak

Arbeidsspråket vil være engelsk. For detaljert informasjon, se egen nettside.

Påmelding
Ansatte ved UiS bes om å melde seg på deler eller hele programmet ved å klikke påmeldingsskjema innen fredag 15. oktober.

Kontaktinformasjon
For spørsmål om programmet og andre praktiske detaljer, vennligst kontakt Magdalena Brekke (magdalena.brekke@uis.no, 51 83 30 60) eller Bjarte Hoem (bjarte.hoem@uis.no, 51 83 30 77

Sist oppdatert av Bjarte Hoem (14.10.2010)