Pangstart for UiS Volley


UiS Volley vant 3-0 over BSI på bortebane under serieåpningen fredag. Sportslig leder Torgeir Vølstad mener fjorårets seriemester har gode muligheter til å kjempe om førsteplassen også i år.

UiS Volley vant kampen med settsifrene 25-15, 25-21 og 25-16.

– Det er tidlig i sesongen og laget er uferdig, men seieren var solid, sier sportslig leder Torgeir Vølstad.
– Vi kan sammenligne det med et orkester som spiller et stykke de ikke har øvd inn helt perfekt ennå. Vi kan merke at de skjønner musikken, og at det er gode musikere på alle plasser. Vi vant klart, og det bor mye i mannskapet, sier han.

De to neste helgene er det europacupkamper som står på programmet. Søndag 10. oktober møter de det slovakiske laget Doprastav Bratislava på bortebane. Lørdag 16. oktober spilles returkampen, UiS Volleys første hjemmekamp, i Elixiahallen på Forus.

Les mer om UiS Volley og årets satsing her.

 


Sist oppdatert av (04.10.2010)

Skriv ut artikkel print symbol
Her er et bilde fra kampen mellom UiS Volley og BSI.
Hanne Haugen Aas angriper i midten på et opplegg fra Sara Hoffman (10), og BSI-spillerne Mari Standal og Ingri Erdal sliter med å nå opp i blokk i tide, og ikke minst høyt nok. De andre UiS Volley-spillerne er, fra venstre, Sonja Teittinen, Kristine Fossen Olsen (skjult bak Hanne) og Jóna Guðlaug Vigfúsdóttir. (Foto: Torgeir Vølstad, UiS Volley)
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no