Intensivkurs om pasientsikkerhet

Nordplusnettverket Nordinnett arrangerer kurs om pasientsikkerhet og hvordan bruke simulering for å oppnå bedre pasientsikkerhet. Intensivkurset avholdes fra 3. til 7. mai ved UiS og ved SAFER.

Videreutdanningen i intensivsykepleie ved institutt for helsefag er partner i Nordplusnettverket Nordinnett. Nå arrangerer nettverket intensivkurset "Patient Safety - and use of Patient Simulation to promote Patient Safety" for deltakere fra Norge, Sverige, Danmark, Litauen og Finland.

Fra Universitetet i Stavanger deltar blant andre professor Karina Aase og doktorgradsstudent Sissel Husebø med innlegg. Professor Eldar Søreide skal presentere arbeidet som gjøres ved SAFER (Stavanger Acute Medicin Foundation for Education and Research).

Kurset holdes fra 3 til 7. mai ved UiS og ved SAFER. Se hele programmet her.

Sist oppdatert av Silje Stangeland (30.04.2010)

Livredning
Fra 3. til 7. mai arrangeres det kurs i simulering og pasient-sikkerhet ved UiS og SAFER.

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no