Bli med på feiringen av Gunbjørg Dybvigs 70-årsdag


Gunbjørg Dybvig fylte 70 år lørdag 24. april. Hun har vært ansatt ved nåværende UiS siden november 1969, det vil si i over 40 år. Gunbjørg feires fredag 7. mai kl 11.30 i fjerde etasje i Arne Rettedals hus. Påmeldingsfrist er fredag 30. april.

Gunbjørg var ansatt omtrent fra starten ved Rogaland disktriktshøgskole, da skolen hadde lokaler i sentrum. Det var i Kjølv Egeland sin tid som direktør.

Gjennom sine posisjoner har hun vært tett på prosesser og beslutninger som har ført frem til at UiS nå er et fem år gammelt universitet. Hun jobbet i Det regionale høgskolestyret i 1993/1994 og satt sentralt der i forbindelse med den store høgskolefusjonen i 1994.

Gunbjørg har også engasjert seg i mange saker som ikke direkte har hatt vært en del av jobben, f. eks. opprettelse av barnehage her på Ullandhaug og kunstforeningen.

Gunbjørg feires fredag 7. mai kl 1130 i fjerde etasje i Arne Rettedals hus, med både nåværende og tidligere kolleger. De som vil være med å markere Gunbjørgs 70 årsdag og avgang, kan melde seg på til Yngvil Kvam innen fredag 30. april.

Halfdan Hagen

Personaldirektør
 


Sist oppdatert av (30.04.2010)

Skriv ut artikkel print symbol