Innovasjon - magi og håndverk


Hva skal egentlig til for å skape innovasjon? På Forskningsrådets BIA-dag møter du erfarne innovatører som deler sine verktøy og trylleformler.

Tirsdag 27. april kl. 10.00-15.00 serverer Forskningsrådet en miks av viktige suksessfaktorer, gode akademiske modeller og den magiske dimensjonen som er ikke er så lett å definere. Hva er det lille ekstra?

På programmet står foredrag med kjente og ukjente innovatører fra mange deler av næringslivet, og rikelig med tid til å mingle.

Møt mannen som har forsket på hva som skal til for å oppnå suksess. På en flytur ble Richard St. John spurt om hva som skal til for å gjøre suksess. Dette gjorde ham nysgjerrig, så han bestemte seg for å spørre de beste. Da fant han åtte felles faktorer for suksess som han vil dele med oss på BIA-dagen. St. John er i Oslo for å holde foredrag på konferansen Gulltaggen.
 
Ifølge en svensk næringslivsundersøkelse tar 96 prosent av ledere på toppnivå beslutninger basert på intuisjon. Hvilken betydning har dette for det å lede innovasjonsarbeid? Fredrik Praesto har blitt næringslivets guru i Sverige blant annet for sine foredrag om intuitiv ledelse.

Les mer om konferansen som holdes på Det Norske Teatret i Oslo

Påmelding til Forskningsrådets BIA-dag.

 

 


Sist oppdatert av Karen Anne Okstad (26.03.2010)

Skriv ut artikkel print symbol