Ta masterutdanning på deltid
til høsten

Humanistisk fakultet tilbyr nå master i spesialpedagogikk og master i matematikkdidaktikk også som deltidsstudium. Dette har lenge vært etterspurt av studenter og arbeidsgivere i offentlig sektor. Master i barnehagevitenskap tilbys allerede, og kun, på deltid.

Deltidsstudiene går over fire år, slik at det er mulig å kombinere jobb og studier.
Master i spesialpedagogikk blir også kraftig endret. Nå kan studentene velge friere blant mange spesialpedagogiske temaområder. De kan fordype seg i pedagogiske temaer som inkludering, ledelse og innovasjon, lese- og skrivevansker og atferdsvansker, og velge vekk emner som de ikke er interesserte i, forteller kontorsjef Birgitte Tysdal ved Institutt for almennlærerutdanning.

Deltidsstudiene er perfekte for alle førskolelærere, grunnskolelærere og lærere i videregående skole og andre utdanningsgrupper i denne sektoren, som allerede er i jobb, men som ønsker å utvikle seg videre. Kompetansemessig og lønnsmessig vil dette lønne seg.

Søknadsfrist er 1. mars!

Les mer om disse studieprogrammene
Matematikkdidaktikk
Master i spesialpedagogikk