Ta masterutdanning på deltid
til høsten


Humanistisk fakultet tilbyr nå master i spesialpedagogikk og master i matematikkdidaktikk også som deltidsstudium. Dette har lenge vært etterspurt av studenter og arbeidsgivere i offentlig sektor. Master i barnehagevitenskap tilbys allerede, og kun, på deltid.

Deltidsstudiene går over fire år, slik at det er mulig å kombinere jobb og studier.
Master i spesialpedagogikk blir også kraftig endret. Nå kan studentene velge friere blant mange spesialpedagogiske temaområder. De kan fordype seg i pedagogiske temaer som inkludering, ledelse og innovasjon, lese- og skrivevansker og atferdsvansker, og velge vekk emner som de ikke er interesserte i, forteller kontorsjef Birgitte Tysdal ved Institutt for almennlærerutdanning.

Deltidsstudiene er perfekte for alle førskolelærere, grunnskolelærere og lærere i videregående skole og andre utdanningsgrupper i denne sektoren, som allerede er i jobb, men som ønsker å utvikle seg videre. Kompetansemessig og lønnsmessig vil dette lønne seg.

Søknadsfrist er 1. mars!

Les mer om disse studieprogrammene
Matematikkdidaktikk
Master i spesialpedagogikk
Master i barnehagevitenskap (Kun deltidsstudium)


Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (25.02.2010)

Skriv ut artikkel print symbol
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no