Ansatte får samme pris som studentene i kafeene

Etter en ny vurdering har Skatteetaten endret momsfritaket i norske studentkafeer til også å gjelde ansatte. Dette gjelder fra og med torsdag 14. januar.

Utdanningsinstitusjonene går nå inn og dekker dette for sine ansatte. Dermed kan SiS tilby samme pris til ansatte og studenter i kafeene. Det samme gjelder kafeen i Hagbard Line-huset.

Reglene om at ingen studentkafeer i Norge lenger har anledning til å la andre enn studenter ha fordel av gratis lokaler og utstyr fra utdanningsinstitusjonen gjelder fortsatt. På grunn av krav til registrering vil alle kunder få fortsatt få spørsmål om de er ansatt eller student, men ingen legitimasjon er nødvendig.

SiS beklager at endringen i uttalelsen fra Skatteetaten ikke kom før nå i januar.

Hvis du har spørsmål, ta gjerne kontakt med

- daglig leder SiS kafe Arve Kristiansen, telefon 934 22 422
- adm.dir. Ellinor Svela, telefon 901 41 141

13.01.10