Vaksinering på campus i januar

Universitetet i Stavanger og Stavanger kommune har inngått samarbeid om vaksinering av studenter og ansatte på Ullandhaug etter nyttår.

Det ble klart på et møte mellom kommunen og universitetet denne uken.

Planene omfatter massevaksinering mot svineinfluensa i Tjodhallen mandag 18. og tirsdag 19. januar. Frivillige studenter og ansatte fra Institutt for helsefag ved UiS vil delta, sammen med kommunens mannskaper.

Nok doser
– En forutsetning for å få dette til, er selvsagt at kommunen får nok doser fra sentrale helsemyndigheter, sier Ellen Ronold, rådgiver i avdeling for levekår i Stavanger kommune.

Kommunen oppfordrer alle studenter til å ta vaksinen mens de er hjemme på juleferie. Ansatte bør også benytte seg av muligheten til å bli vaksinert hos sin fastlege så tidlig som mulig. De som ikke får dette til, kan imidlertid benytte tilbudet på campus.

Mer info
Ifølge planen skal vaksinering tilbys i Tjodhallen mandag 18. januar kl 13.30-17.00 og tirsdag 19. januar kl 10-15.

Vaksineringen vil koste 150 kroner og du må ha med deg personnummer. Alle er også pålagt å sitte ned i 20 minutter etter vaksinering.

Mer informasjon om praktiske detaljer vil bli sendt ut når datoen nærmer seg.

Vi minner for øvrig om

Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (07.01.2010)