Invitèr en student på jul!


Har du lyst å vise en internasjonal student hvorfor vi i Norge er så glade i våre juletradisjoner? I år kan du spre glede ved å invitere en UiS-student hjem på jul!

Nå nærmer det seg høytiden, og en god del internasjonale studenter ved UiS reiser ikke hjem til jul. StOr, ISU og studentpresten tar initiativet til å organisere noe som de kaller for Christmas Family Visit.

Initiativtakerne har lyst til å vise de internasjonale studentene som blir i Norge litt norsk juletradisjon, og gi dem mulighet til å feire jul selv om de ikke er hjemme med familien.

Norske familier
Derfor prøver de nå å finne norske familier som har lyst til å ha en eller to internasjonale studenter på besøk en dag eller kveld rundt jul.

Utfordringen går først til de ansatte ved UiS. Hvilken dag man vil ha studenten(e) på besøk, bestemmer den enkelte familie selv. Utgangspunktet er en julemiddag en av dagene mellom 24. og 30. desember.

Meld deg før den 13.
Hvis du er interessert, send en mail til Stefan Emmerhof med følgende opplysninger: navn, adresse, telefonnummer og eventuelt hvilken dag dere har tenkt.

Fristen for å melde seg på er 13. desember. Familier som melder seg på får mer informasjon etter fristen.

Oppfordringen fra StOr, ISU og student presten er klar: Gjør din jul litt mer internasjonal, og spre litt glede i denne mørke tiden!
 


Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (04.12.2009)

Skriv ut artikkel print symbol