Gratis inngang for studenter!

Arkeologisk museum, UiS, åpner dørene på vidt gap for studenter fra UiS. Ansatte på universitetet har siden sammenslåingen hatt fri entré til museets fasiliteter og utstillinger - og rett skal være rett; 8000 studenter fra UiS gis gratis inngang til AM fra og med søndag 1. november - samme dag som 'Runer - fra graffiti til gravstein' åpner.

Som en del av UiS ønsker museet å bli brukt av studentene i større grad, med fasiliter som bibliotek, leseplasser og kafé - sentralt plassert i Stavanger. Men vi ønsker også at studentene skal bli storforbrukere av våre kulturelle tilbud som utstillinger, aktiviteter og foredrag - og gir derfor alle studenter med UiS-studiebevis fri adgang til alle våre utstillinger fra og med 1. november 2009.

Velkommen til Arkeologisk museum!

Sist oppdatert av (27.10.2009)

8000 studenter får fra 1. november 2009 fri adgang til alle museets fasiliteter.

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no