Ny runde med ansattfotografering


13. og 15. oktober er det mulig for nyansatte å få tatt bilde av seg selv til ansattkatalogen. Fotograferingen er mellom kl 0830 og 1430 på møterom KK-399a, det lille møterommet i Kitty Kiellands hus, tredje etasje. I den grad det er tid, vil det også være mulig for ansatte som var med på de første fotograferingsrundene å oppdatere portrettene sine. FREMDELES PLASS TIL NOEN TIL!

Det er ikke timebestilling her, det er bare å møte opp. Derfor kan det hende at det er noen foran deg i køen, men selve fotograferingen går fort, så det er bare å være litt tålmodig.

Vi må allikevel ha påmelding til fotografering innen 12. oktober kl 1200, og du kan melde deg på ved å klikke på denne lenken. Du må ha ansattnummer foran deg for å melde deg på, dette finner du på lønnslippen eller ved å ta kontakt med Yngvild Kvam på personalavdelingen, tlf 33022.

Bildene skal brukes i ansattkatalogen, som dette eksempelet, og det er den ansatte selv som velger å vise eller ikke vise dette bildet. Bildet kan også bli brukt etter avtale til andre ting, nyhetssaker, bokomslag, i andre medier, men bare når det finnes klare avtaler om dette.

Institutt for musikk og dans og Arkeologisk museum som ikke er på Ullandhaug, vil få mulighet til å være med på dette senere.

Ansattkatalogen er under ombygging og vil fremstå i ny og forbedret versjon i løpet av oktober.

Dersom du har spørsmål omkring dette kan du sende e-post til ingeborg.dirdal@uis.no.


Sist oppdatert av (08.10.2009)

Skriv ut artikkel print symbol
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no