Ny runde med ansattfotografering


13. og 15. oktober er det mulig for nyansatte å få tatt bilde av seg selv til ansattkatalogen. Fotograferingen er mellom kl 0830 og 1430 på møterom KK-399a, det lille møterommet i Kitty Kiellands hus, tredje etasje. I den grad det er tid, vil det også være mulig for ansatte som var med på de første fotograferingsrundene å oppdatere portrettene sine. FREMDELES PLASS TIL NOEN TIL!

Det er ikke timebestilling her, det er bare å møte opp. Derfor kan det hende at det er noen foran deg i køen, men selve fotograferingen går fort, så det er bare å være litt tålmodig.

Vi må allikevel ha påmelding til fotografering innen 12. oktober kl 1200, og du kan melde deg på ved å klikke på denne lenken. Du må ha ansattnummer foran deg for å melde deg på, dette finner du på lønnslippen eller ved å ta kontakt med Yngvild Kvam på personalavdelingen, tlf 33022.

Bildene skal brukes i ansattkatalogen, som dette eksempelet, og det er den ansatte selv som velger å vise eller ikke vise dette bildet. Bildet kan også bli brukt etter avtale til andre ting, nyhetssaker, bokomslag, i andre medier, men bare når det finnes klare avtaler om dette.

Institutt for musikk og dans og Arkeologisk museum som ikke er på Ullandhaug, vil få mulighet til å være med på dette senere.

Ansattkatalogen er under ombygging og vil fremstå i ny og forbedret versjon i løpet av oktober.

Dersom du har spørsmål omkring dette kan du sende e-post til ingeborg.dirdal@uis.no.


Sist oppdatert av (08.10.2009)

Skriv ut artikkel print symbol