Ønsket nye ansatte velkommen


Rektor Aslaug Mikkelsen ønsket torsdag 28 nyansatte ved UiS velkommen. På et introduksjonsseminar fikk de møte både nye kolleger og deler av universitetsledelsen.

- Jeg er veldig stolt av arbeidsplassen min, og er glad for å treffe dere, åpnet Mikkelsen.

Hun leder et universitet med 1200 ansatte, og torsdag var de ferskeste i fokus. I løpet av vel fire timer bidro direktører og dekaner til mer kunnskap om de tre fakultetene, universitetsbiblioteket og Arkeologisk Museum. Visjoner, strategier og begge parters forventninger ble lagt fram.

- Dette er fellesdelen av informasjonsprogrammet vi følger når vi får nye medarbeidere. Målet er å gi overordnede informasjon om UiS og presentere hele organisasjonen. Og ikke minst er det en flott mulighet for  de nyansatte til å treffe ledelsen, sier personaldirektør Halfdan Hagen.

Introduksjonsseminarene holdes to ganger i året; en gang i hvert semester. I tillegg til informasjon fikk alle en utsøkt lunsj og mulighet til å bli bedre kjent med nye kolleger.

- Dette er en veldig bra og motiverende velkomst. Jeg har jobbet 12 år i det private næringslivet, og har aldri før følt meg så velkommen som her, skryter Hege Myhre.

Den nyansatte opplæringskonsulenten ved IT-avdelingen trekker fram både ergonomisamling, treningstilbud, gode ledere og dagens seminar.

- Summen av alle disse tingene er unik, smiler hun.

Tekst og bilder av Janet Molde Hollund


Sist oppdatert av (25.09.2009)

Skriv ut artikkel print symbol
Her er et bilde av lærling Sheryl Josdal, alumnikoordinator Peter A. Schwarz og postdoktor Chen Xiong-Yang fra Kina.
Tre av de nyansatte ved UiS. F.v. lærling Sheryl Josdal, alumnikoordinator Peter A. Schwarz og postdoktor Chen Xiong-Yang fra Kina.
Her er et bilde av folk som får omvisning på universitetsbiblioteket.
Seminaret ble avsluttet med en omvisning på universitetsbiblioteket.
Her er et bilde av opplæringskonsulent Hege Myhre og biblioktekar Anne-Liv Fløisland.
Med bok om universitetes tilblivelse forlater opplæringskonsulent Hege Myhre og biblioktekar Anne-Liv Fløisland lunsjen i Arne Rettedals hus.

FØLG UIS I SOSIALE MEDIER