Hovedinngang uten røyk

To nye skilt ved universitetets hovedinngang i Arne Rettedals hus forteller at det ikke skal røykes i inngangspartiet. Nå håper Enhet for studentservice og mange med dem at røykerne respekterer dette.

I disse dager tar Enhet for studentservice imot hundrevis av studenter hver dag. To nye røykeskilt forteller om en røykfri hovedinngang. Astri Laland, Lene Hettervik og Karin Ånestad håper at de nye skiltene vil bidra til at færre velger å stå i inngangspartiet å røyke.De vil gjerne slippe at røyk siver inn i foajeen når røykerne velger å stå i inngangspartiet å røyke.

- Vi vil gjerne ta imot studentene i et røykfritt inngangsparti. Det ser ikke bra ut når studenter og ansatte står foran hovedinngangen og røyker. Gjester, ansatte og studenter som kommer inn hovedinngangen, bør få slippe røyken, sier rådgiver Lene Hettervik i Enhet for studentservice.

De som gjerne vil røyke ved Arne Rettedals hus, må nå gå bak på sørsiden av bygget hvor det er opprettet en røykeplass med skilt og askebeger. Her er røykerne velkomne til å røyke.

Mer om de nye røykeplassene.
Kart over campus med røykeplassene.

Sist oppdatert av Karen Anne Okstad (20.08.2009)