Vellykket grillfest for ansatte!


All honør til festkomiteen for en vel gjennomført grillfest torsdag 11. juni. Det var rekordoppslutning på et arrangement som var preget av god stemning og ypperlig grillmat med godt tilbehør.

Over 170 ansatte samlet seg etter endt arbeidstid torsdag for å markere avslutningen på nok et vårsemster og benytte sjansen til å si god sommer til kolleger som representert så og si alle avdelinger og enheter på UiS. Magrethe Vistnes var konferansier og ledet arrangementet.

 

 

Blide kolleger!

Selv om solen skinte var vinden såpass kraftig og kald at festkomiteen ved leder Yngvil Kvam på forhånd hadde bestemte at bespisning og underholdning skulle holdes innendørs i kantinen i Hagbard Line-huset.

 


  

 

 

 

 

 

Ressursdirektør John Møst ønsket velkommen med sedvanlig omtanke og spissformulerte skråblikk på oss selv og media.

 

 

Fatland (kantinen på Hagbard Line-huset) stod for nydelig grillmat og god  servering. Den innholdsrike og smakfulle grillmenyen ble godt mottatt av blide og sultne UiS-ansatte.

 

 

 

 Effektive kokker med god gang på grillen.

  

 

 

 

 

 

 

"Mugge & Bugge" ved Torolf Ingebrethsen (Mugge) underholdt og fikk stemningen opp enda flere hakk. Spesielt hans monolog på Karmøy-dialekt ble avlevert i et imponerende tempo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 "Mugge"

 

Det var herlige jordbær og is til dessert. Til slutt ble grillfesten avrundet med et lite lotteri slik at noen spesielt heldige UiS-ansatte kunne bli enda fjågere.

 

 

 

 

 

 

 Spreke damer med godt humør!

 


Sist oppdatert av Egil C. Svela (12.06.2009)

Skriv ut artikkel print symbol