Meld deg på Stavanger Innovation Summit


Du er hjertelig velkommen til å delta på konferansen Stavanger Innovation Summit, som finner sted 15. og 16. juni på UiS. Den faglige delen av konferansen er gratis for UiS-ansatte.

Påmelding til faglig del: Send e-post til Erin Lynch.  Du finner mer informasjon om senteret på vår hjemmeside.

Meld deg gjerne også på det sosiale programmet. Deltakelse her koster kr 1300. Meld deg på her

Alle regioner møter i dag den doble utfordringen fra finans- og klimakrisen. Behovet for innovasjon og teknologiutvikling er stort, og aldri før har mulighetene og truslene vært større. Spesielt gjelder dette for energibyer som baserer sitt næringsliv og sin velstand på utvikling og produksjon av fossil energi. Stavanger er åpenbart en av disse. Hvilke forretningsmuligheter finnes? Hva kreves av innovasjon og teknologiutvikling? Hvordan legger vi best til rette for nødvendige innovasjonsprosesser i bedrifter og regioner? Vi stiller først spørsmålet til politikerne. Ordførere/rådmenn fra energihovedstedene Houston, Aberdeen og Stavanger vil holde korte innlegg og utfordres gjennom dialog. Dernest skal vi drøfte næringslivets og forskermiljøenes ambisjoner og strategier.

I neste sesjon skal vi belyse kulturens rolle i videreutviklingen av regionene, som identitetsskaper, motivasjon til kreativitet og forretningsutvikling. Her trekker vi inn erfaringer fra de europeiske kulturhovedstedene Liverpool, Glasgow og Stavanger. Dag 2 legges det opp til parallelle sesjoner med presentasjon av ny innovasjonsforskning. Se program her.


Sist oppdatert av (05.06.2009)

Skriv ut artikkel print symbol
Banner med konferansens navn og dato
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no