Alle ansatte inviteres til kunstreise


Velferdsutvalget og bedriftskunstforeningen ved UiS inviterer alle ansatte med på kunstreise til Hå Gamle Prestegard. Turen går kl 15, tirsdag 19. mai 2009. Meld deg på i dag!

De påmeldte møter opp ved bussholdeplassen like ved Arne Rettedals hus, og så går turen sørover. Det blir litt mat, pluss kaffe og kaker ved ankomst. Deretter blir det kunstomvisning på de forskjellige utstillingene. Du vil også få tid til å kikke i kunstbutikken og til å bli bedre kjent med kolleger. Arrangørene regner med at deltakerne er tilbake på UiS innen klokken 20.

Rabatt på kunst
De har fått en særavtale med Kunstbutikken på Hå Gamle Prestegard. Den innebærer at turdeltakerne får fem prosent rabatt på kunst som er kjøpt og betalt for denne kvelden.
De som ønsker å delta bes gi beskjed via e-post til Anette Østbø i SV-fakultetsadministrasjon (NHS-IØL). Dette av hensyn til bestilling/servering.
Påmelding er bindende.

Svarfrist 12. mai
Alle UiS-ansatte er hjertelig velkomne. Vi bestiller én buss og da blir det påmelding etter ”først til mølla”-prinsippet. Dersom det blir stor pågang, vil vi sette opp en venteliste.
Av hensyn til planlegging må vi ha svar innen 12.mai, sier Gunbjørg Dybvig og Joan S Rongen på vegne av Velferdsutvalget og Bedriftskunstforeningen.
Klikk på lenken for mer opplysninger om Hå Gamle Prestegard og utstillingsprogrammet


Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (04.05.2009)

Skriv ut artikkel print symbol
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no