Store navn til årets Serviceforum


”Kompetanse for fremtiden” er temaet på årets Serviceforum. Mesterkokk Harald Osa og representanter for Disney-konsernet deltar konferansen i Stavanger torsdag 19. mars.

Serviceforum er en årlig fagkonferanse for hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen, og arrangeres av studenter ved Norsk Hotellhøgskole.
Blant foredragsholderne i år finner vi mesterkokk Harald Osa, Jeni Madsen fra Disneys rekrutteringsavdeling i Florida og Terje Tidemann, spesialrådgiver innen kompetanse og rekruttering i NHO Reiseliv. Konferansen avsluttes med en storslagen bankett i Atlantic Hall. I tillegg til en velsmakende fire-retters meny blir det slående underholdning fra Bårdar-akademiet i Oslo.

Program og påmeldingsinfo finner du her

PS: Studentene er ikke bare opptatt av sin egen fremtid. I dag hadde de stand i Stavanger sentrum, til inntekt for Flyktningehjelpen. Alle inntektene går til å øke kompetansemuligheten hos barn i Faryab, en flyktningleir i Afghanistan.
 


Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (18.03.2009)

Skriv ut artikkel print symbol
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no