Store navn til årets Serviceforum

”Kompetanse for fremtiden” er temaet på årets Serviceforum. Mesterkokk Harald Osa og representanter for Disney-konsernet deltar konferansen i Stavanger torsdag 19. mars.

Serviceforum er en årlig fagkonferanse for hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen, og arrangeres av studenter ved Norsk Hotellhøgskole.
Blant foredragsholderne i år finner vi mesterkokk Harald Osa, Jeni Madsen fra Disneys rekrutteringsavdeling i Florida og Terje Tidemann, spesialrådgiver innen kompetanse og rekruttering i NHO Reiseliv. Konferansen avsluttes med en storslagen bankett i Atlantic Hall. I tillegg til en velsmakende fire-retters meny blir det slående underholdning fra Bårdar-akademiet i Oslo.

Program og påmeldingsinfo finner du her

PS: Studentene er ikke bare opptatt av sin egen fremtid. I dag hadde de stand i Stavanger sentrum, til inntekt for Flyktningehjelpen. Alle inntektene går til å øke kompetansemuligheten hos barn i Faryab, en flyktningleir i Afghanistan.

Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (18.03.2009)