Skavlan holder forelesning


Oljeselskapet Marathon Petroleum Company (Norway) i Stavanger gir en gjesteforelesning med Fredrik Skavlans gjesteforelesning ved i gave til UiS. Selskapet var så heldige å vinne Skavlan i TV-aksjonens lotteri ”Ledersjansen”. Nå deles premien med mediestudentene og alle andre interesserte ved UiS.

Forelesningen finner sted 16. mars kl. 15.00 i Arne Rettedals Hus, auditorium Ø. 110. Arrangementet er først og fremst for medieutdanningen og inviterte gjester, men er åpent for alle interesserte.

Å vinne Fredrik Skavlan var en stor overraskelse for Marathon. Selskapet var aldri i tvil om å støtte TV-aksjonen til inntekt for Blå Kors, men uten de store forhåpningene om å vinne.

Marathon er operatør på Alvheimfeltet som ligger 224 kilometer fra Stavanger ved delelinjen mot Storbritannia. Brønner fra fire boresentre på Alvheim samt et boresenter på Vilje er koblet til produksjonsskipet Alvheim. Til sammen produserer Alvheim og Vilje rundt 130,000 fat olje om dagen.

Marathon har vel 70 ansatte i Stavanger, og er alltid interessert i nye flinke folk som ønsker å bidra til å gjøre en forskjell.


Sist oppdatert av (17.03.2009)

Skriv ut artikkel print symbol