Entreprenørskapsdagen 2009

Drømmer du om din egen bedrift? På Entreprenørskapsdagen 5. mars på Universitetet i Stavanger møter du andre som jobber for å realisere drømmene sine. Du kan også få gode råd av noen som allerede har lykkes.

Entreprenørskapsdagen 2009 er et viktig møtested for entreprenørskap i Rogaland. Programmet for dagen er sammensatt av fylkesmessen for student- og ungdomsbedrifter, nyskapingsseminar med prisutdeling og stjernetreff.

Nyskapingsseminar og prisutdeling
På nyskapingsseminaret i Tjodhallen vil Paul Chaffey holde åpningsforedraget, som har tittelen "På høyden i en flat verden - hvorfor forskning og innovasjon er avgjørende for å lykkes i global konkurranse". Chaffey er administrerende direktør i Abelia, NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter. Du møter også Johan H. Andresen, gründer og konserndirektør i Ferd. Han forteller hvordan du som entreprenør virkelig kan gjøre en forskjell.

Det blir også utdeling av en ny pris som skal fremme kommersialisering av forskningsresultater ved UiS og IRIS. Universitetet og IRIS har i fellesskap utarbeidet statutter for prisen, som årlig tildeles ansatte eller miljøer ved UiS og IRIS. Prisen består av et stipend fra SpareBank 1 SR-Bank på 50.000 kr og et særskilt diplom.

Fremtidens næringslivsledere

Mer enn 75 ungdoms- og studentbedrifter fyller SiS-hallen for promotere sin bedrift og sine produkter på fylkesmessen for ungdoms- og studentbedrifter. Nyere forskning viser at nærmere 30 prosent av de som driver ungdoms- og studentbedrifter starter opp egen bedrift før fylte 30 år.

På messen blir det delt ut priser for blant annet beste nettsider, beste reklamefilm, beste forretningsplan og beste regnskap.

Stjernetreff
Entreprenørskapsdagen avsluttes med Stjernetreff på Gaffel og Karaffel med blant annet premieutdeling i Venture Cup fase 1. Også her møter du Johan H. Andresen, som holder foredrag om de unike mulighetene med å satse på entreprenørskap i skolen. Det er også satt av tilstrekkelig tid til mingling.

Entreprenørskapsdagen 2009 arrangeres av IRIS, Prekubator, Ungt Entreprenørskap Rogaland og Universitetet i Stavanger.

Program (pdf - 869 kb)

Meld deg på Entreprenørskapsdagen 2009 her (gratis)

Sist oppdatert av (04.03.2009)