Hauken i ny dekan-periode

Styret ved UiS vedtok på sist styremøte å ansette Tor Hauken i ny åremålsperiode som dekan ved Det humanistiske fakultet.

Hauken går i juni inn i sin andre åremålsperiode, etter at han ble ansatt som dekan i 2005. Han er utdannet dr.philos innenfor latin, gresk, historie ved Universitetet i Bergen (1994). Hauken var seksjonsleder ved Seksjon for gresk, latin og egyptologi (UiB) fra 1997 til 2000.I perioden 1995 til 2002 var han førsteamanuensis i klassisk filologi ved Institutt for klassisk filologi, russisk og religionsvitenskap ved samme universitet. Fra 2002 til 2005 var han instituttleder ved instituttet.

I tillegg har dekanen hatt en rekke universitets- og forskningspolitiske verv. Han ble blant annet oppnevnt som medlem av Nasjonalt utvalg for gransking av redelighet i forskning i 2007. Oppnevnelsen gjelder for fire år.

Sist oppdatert av (23.02.2009)