Har du lyst til å spille volleyball?


UiS Bedriftsidrettslag – Volleyball er i gang med sesong 2018/2019 og trenger nye spillere. Om du er ung eller gammel, erfaren eller nybegynner spiller ingen rolle, i bedriftsidretten er det plass til alle!

Volleyballaget i regi av UIS bedriftsidrettslag har startet opp igjen med treninger og kamper. Treninger foregår på onsdager fra 16:30 til 18:00 i gymsalen i Hagbard Line hus på campus. Laget er påmeldt i bedriftsserien 2018/2019 i mix-klassen, så begge kjønn er velkomne på laget.

Lagidrett er en morsom og sosial måte å trene på, og du blir kjent med kolleger fra hele UIS. En halvtime av treningen kan telle som en del av "trening i arbeidstida", jamfør informasjon om ordningen for 2018/2019.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med Virgi Sokk på e-post: virgi.sokk@uis.no for å melde din interesse, eller møt opp på en onsdag og bli med på trening. Alle nye spillere er velkomne!


Sist oppdatert av Virgi Sokk (20.09.2018)

Skriv ut artikkel print symbol
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no