Unikt tilbud på nye silketrykk av Sverre Bjertnes til UiS-ansatte


UiS Kunstforening har i samarbeid med Kunstverket Galleri inngått en avtale om at medlemmer av kunstforeningen, samt alle ansatte skal få muligheten til å kjøpe et nytt silketrykk av den anerkjente kunstneren Sverre Bjertnes (født 1976 i Trondheim).

Bildene tilbys til noen få av Kunstverkets kunder til en meget fordelaktig pris, og vi er så heldige å få denne muligheten.

Sverre Bjertnes regnes som en av Norges viktigste og mest sentrale samtidskunstnere. Bjertnes ble tidlig pekt ut som et stort kunstnerisk talent og gikk som tenåring i lære hos Odd Nerdrum.

Etter fire år på Statens Kunstakademi tok han med stor bravur steget inn på samtidskunstscenen ved å skape et særegent uttrykk som drar veksler på både klassisk figurasjon og det mer moderne formspråket. Bjertnes samarbeider tett med storheter som Håkon Bleken og Bjarne Melgaard, og har i de senere årene tatt steget inn på den internasjonale kunstscenen.

Vi går noen spennende uker i møte, for nå er bildene som skal tilbys dere trykket ferdig og klare for nummerering og signering. Her kommer noen foto fra trykkeprosessen:

Silketrykkene er fargerike og fine, størrelsen uten ramme 50 x 35 cm.  Vi vil også tilby innramming, samt levering, og det kommer vi tilbake til i tilbudet.

Les mer om Kunstforeningen ved UiS.

Tilbudet kommer i løpet av neste uke, så følg med!

Ved eventuelle spørsmål, kontakt Mona Næss, Kunstverket Galleri, Tlf. 97 69 80 12.

Hilsen Kunstforeningen ved Universitetet i Stavanger & Kunstverket Galleri.


Sist oppdatert av Live Kolstad Kvalsvik (21.09.2018)

Skriv ut artikkel print symbol