Bli oppdatert og inspirert om digital læringsteknologi

NETTOP-UIS er med å arrangerer Nordens ledende EdTech konferanse i Stavanger 27. september. Absolutt alle som er interessert i og nysgjerrig på bruk av digitale løsninger i egen undervisning vil ha utbytte av denne dagen i Stavanger Forum.

KnowHow EdTech er en del av Nordic Edge Expo, den årlige smartbykonferansen i Stavanger. Samhandling og deling er det tematiske overbygget i år. Konferansen legger vekt på nye utdanningsmodeller; for eksempel internasjonale kapasiteter på learning analytics, AltSchool, som har sitt opphav blant utviklere fra Google, og Skole 42 som er en ingeniørutdannelse for programmerere som er gratis, har ingen lærere og jobber problembasert gjennom hele studiet – kommer til Stavanger 27. september. Og praktiske eksempler. Danskene innfører Digital Dannelse som eget fag i Folkeskolen. Hvorfor det?

Nytt av året er mindre parallellforedrag og workshops hvor du kan lære mer om for eksempel video som læringsverktøy, Future Classroom prosjektet fra University College i Copenhagen, Ledelse i digitaliseringens tid, The maker movement STEM/STEAM, Google for Education og Office365 osv osv. Egne kapasiteter fra både Fakultet for utøvende kunstfag og Det helsevitenskapelige fakultet på UiS bidrar også. Hele programmet finner du her.

Future Classroom Lab i København er også en partner inn i konferansen fra og med i år.

Vi kan love at både studenter og undervisere vil bli både oppdatert og inspirert!

Spesialpris for alle som underviser og studenter: 750,- eks mva. Du kan melde deg på via denne lenken her.

Ønsker du en gruppepåmelding og faktura, henvend deg til helene.gram@uis.no

Sist oppdatert av Helene Gram (16.09.2018)