Oktoberfest med en faglig vri


Samfunnsviterne UiS inviterer 3. oktober til spennende fagdag om Tyskland og EU.

Tid og sted: 03.10.2018, klokken 10:00 - 15:00 i Kjølv Egelands hus, E-166.

Journalist og forfatter Ingeborg Eliassen starter fagdagen med foredraget "Tyskland: Kjempe i ubalanse». Hun er freelancejournalist og forfatter, og har skrevet bøkene "Harde tider, det nye arbeidslivet i Europa", og sammen med Sven Egil Omdal har hun nettopp gitt ut boka «Borgerlønn. Ideen som endrer spillet». Hun har også vært reisende reporter i Tyskland, Hellas, Frankrike og Sverige. 

Journalist og forfatter Sten Inge Jørgensen følger etter med foredraget «Et nytt EU for en ny tid». Han er forfatter og journalist i Morgenbladet, og har skrevet bøkene "Tyskland stiger frem" og "Vi som elsker Europa". Etter foredragene blir det en faglig samtale mellom Eliassen og Jørgensen ledet av Sindre Bø, lektor i mediefag og p.t. prosjektleder for Beredskapsrådet i UH-sektoren. 

Etter lunsj blir temaet samfunnsvitenskap og jobb. Medlemmer av Samfunnsviternes lokallag pa? UiS forteller om den samfunnsvitenskapelige utdannelsen sin og hvordan de har brukt den i jobb.

Det blir med andre ord en lærerik dag for studenter og ansatte som er interessert i europeisk politikk. Vi gleder oss!


Sist oppdatert av Karoline Reilstad (02.10.2018)

Skriv ut artikkel print symbol
Ingeborg Eliassen
Ingeborg Eliassen
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no