Bli engasjert på dagen!

– På Engasjertdagen møter du linjeforeninger, studentorganisasjoner og bedrifter på stand som forteller hva de kan tilby studenter, sier Samuthiran Nirmalanathan, næringslivsansvarlig i Start UiS.

Nirmalanathan er programansvarlig for Engasjertdagen hvor StOr og Start UiS smitter nye studenter med entusiasme og iver.

Det er det syvende året Start arrangerer Engasjertdagen. Så langt er det nærmere 30 påmeldte stands. Her finner du studentorganisasjoner og frivillighetstilbud utover linjeforening til hver enkelt studieprogram.

– Du kan for eksempel treffe UiSI, Folken, Indøks, Amnesty, Spire, LevelUp og mange flere, sier Startleder Julian Reigstad Ruud. Han ble selv rekruttert til Start under Engasjertdagen i 2016.  Start er en studentorganisasjon som arrangere kurs, foredrag, konkurranser, møteplasser og andre aktiviteter med innovasjon og entreprenørskap som hovedtema.

– På Engasjertdagen kommer det også andre aktører til campus for å fortelle om sine tilbud til studentene. Det gir en gylden mulighet til å komme i kontakt med bedrifter som setter pris på studenter, sier Nirmalanathan.

Resten av uken vil linjeforeninger og studentorganisasjoner stille med arrangementer for å vise hvem de er og ikke minst for å rekruttere nye medlemmer.

Sist oppdatert av Siri Jeanette Pedersen (07.09.2018)