Forelesning om romteknologi

Steen Eiler Jørgensen fra Science Talenter i Danmark holder foredraget "Space science, technology, and exploration: The ultimate fate of humanity," torsdag 6. september klokken 16.15.

Dette er det andre foredraget i rekken “The future is now – Shaping our world with science and maths”, arrangert av Det teknisk-naturvitenskapelige fakultetet. Flere eksperter er invitert til å snakke om viktige tema i dagens og morgendagens samfunn, med vekt på de matematiske og vitenskapelige forutsetningene.

Forelesningene er spredt ut over hele semesteret og er åpne for alle, men primært rettet mot ansatte og studenter ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultetet.

Velkommen til Kjølv Egelands hus, rom E-354, klokken 16.15 torsdag 6. september,

Tekst: Astri Sivertsen

Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (03.09.2018)