Basiskurs i universitetspedagogikk - påmeldingsfrist 01.09.2018

Ansatte som ikke kan dokumentere pedagogisk og didaktisk kompetanse knyttet til høyere utdanning er forpliktet til å gjennomføre kurs i universitetspedagogikk innen to år etter tiltredelse. Vi er derfor glade for å kunne tilby et slikt kurs i 2018/19.

Kurset har plass til 25 deltakere. Kursansvarlige avgjør i samråd med prodekan for utdanning på fakultetene hvem som tas opp dersom kurset blir fulltegnet.

Vitenskapelig ansatte i faste stillinger uten dokumentert basiskompetanse innenfor universitetspedagogikk prioriteres.

En forutsetning for deltakelse er at man har undervisningsrelaterte oppgaver i studieåret 2018 -2019.

Påmelding: Send en e-post til administrativt ansvarlig  Kristine Nordbø Røgenes ved HR avdelingen. Gi en kort begrunnelse for at du ønsker å delta og skriv noen ord om hvilke av kjernetemaene du har størst behov for å få belyst og diskutert!

Information in English.

Husk påmeldingsfristen 01.09.2018

Sist oppdatert av Elin Nyberg (28.08.2018)