Forelesningsrekke om naturvitenskap og matematikk

I høst arrangerer Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet forelesningsrekken “The future is now – Shaping our world with science and maths”. Først ut er Tomasz Wiktorski, som onsdag 29. august holder foredrag om stordata og digitalisering. Foredraget er åpent for alle interesserte.

Tittelen på foredraget til Wiktorski, førsteamanuensis ved Institutt for data- og elektroteknologi, er “Big Data, All Data: The 4th paradigm of science and digitalization”.

I forelesningsserien “The future is now – Shaping our world with science and maths” er en rekke eksperter invitert til å snakke om viktige tema i dagens og morgendagens samfunn, med vekt på de matematiske og vitenskapelige forutsetningene.

Forelesningene er spredt ut over hele semesteret og er åpne for alle, men primært rettet mot ansatte og studenter ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultetet.

Velkommen til Kjølv Egelands hus, rom A-204, klokken 16.00 onsdag 29. august.

Tekst: Astri Sivertsen

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (27.08.2018)