Søkerwebinar: programmer for praksismobilitet

SIU inviterer til webinar torsdag 30. august 2018 klokken 14.15-15.00. Her presenteres to programmer for internasjonal praksismobilitet: InternAbroad og Accelerate International (forskningspraksis i Canada).

Formålet med webinaret er å gi potensielle søkere en introduksjon til årets utlysinger, samt gi nyttige råd og tips i forbindelse med søknadsprosessen. Målgruppen for webinaret er faglig og administrativt ansatte som er interessert i å søke til et av de aktuelle programmene.

Til webinaret har SIU også invitert professor Jens Hyvik fra Universitetet i Sørøst-Norge, som nådde opp i konkurransen i InternAbroad i 2017 med sitt prosjekt om praksis for historiestudenter i USA. Han vil snakke litt om sine erfaringer med programmet og gi tips og råd til årets søkere.

Programmene som presenteres er:

14.15-14:35: InternAbroad
14.35-14:50: Mitacs Accelerate International
14.50-15.00: Spørsmål

Klikk her for å delta i webinaret!

Presentasjonen fra webinaret blir lagt ut på SIUs nettsider i etterkant.

Sist oppdatert av Trym Holbek (15.08.2018)