Pick-up på flyplassen

Er du ny student og ankommer byen med fly? 9. og 10. august spanderer UiS skyssen fra Stavanger Lufthavn til studentboligen din.

– Vi ønsker å gi nye studenter en varm velkomst til byen og universitetet. Vi tilbyr derfor alle som lander på Stavanger lufthavn torsdag 9. og 10. august gratis busstransport, sier Elias Conde Pais, seniorkonsulent ved UiS.

Tilbudet gjelder torsdag 9. og fredag 10. august i tidsrommet fra kl. 10.00 til 22.00.

–  Du trenger ikke å registrere deg, bare finn UiS-standen ved bagasjebåndet på flyplassen. Gratisbussene går til UiS eller studentboligen din, sier Conde Pais.

Nøkler til SiS studentboliger

Norske studenter som skal flytte inn i SiS studentbolig henter nøkkelen i SiS bolig sin boligekspedisjon på Ullandhaug mellom 08.30 - 15.30 torsdag og 08.30-15.00 fredag.

Utlevering av nøkler utover disse tidene må avtales med SiS bolig i deres åpningstider i forkant. Nøkkel kan da hentes på SiS sportssenter som også ligger på Ullandhaug. Se åpningstider SiS sportssenter.

Sist oppdatert av Siri Jeanette Pedersen (08.08.2018)