UiS har inngått rammeavtale med Eurocard om bruk av kredittkort ved bestilling av reise

Ansatte ved UiS skal fra 1. september 2018 bruke firmakredittkort som betaling ved alle bestillinger av tjenestereiser. Dette gjelder ved booking av flyreiser, hotellovernatting og leiebil som skal gjøres gjennom bestillingsportalen til Egencia, og ved andre jobbrelaterte utlegg i forbindelse med reise.

I den anledning har UiS inngått avtale med Eurocard. Kredittkortavtalen er en firmaavtale av typen Eurocard Corporate Gold.

Ansatte vil være kortinnehaver av kredittkortet, men det vil være UiS som står som ansvarlig, dvs. at betalingsbetingelsene og kontovilkårene overholdes. Kortinnehaver vil ikke bli kredittvurdert ved søknad om firmakort via Eurocard, da det er UiS som hefter for bruken.  Bruk av kredittkort er et ansattgode som vil forenkle behandlingen av reiseoppgjør. Ansatte vil også slippe å måtte bruke sine egne personlige debet- eller kredittkort ved utsjekk av hoteller på tjenestereiser.

Faktura vil bli sendt til kortinnehaver som gjør opp reisen via reiseregning. Adresse for faktura vil være folkeregistrert adresse til kortinnehaveren (ansatt).

Kort utstedes med betingelse om at kort kun skal benyttes til betaling av virksomhetsrelaterte utgifter.

Kredittgrensen er i utgangspunktet satt til 50 000 NOK. I særlige tilfeller kan kredittgrensen settes høyere for ansatte som reiser mye i jobben.

Reiser som betales med kredittkortet vil inneholde reiseforsikring med avbestillingsbeskyttelse. Forsikringen og de til enhver tid gjeldende forsikringsvilkår vil gjelde når reisen er betalt med kredittkortet.

Bestilling av flyreiser som gjøres med Eurocard i god tid før avreise vil med bruk av «Book Now – Pay Later» funksjonen først faktureres ved avreise. Slik utsatt fakturering kan gjøres i inntil 6 måneder mot et honorar som inkluderes i reiseregningen.
NB! Ansatte som bestiller reiser på vegne av andre ansatte, studenter og eksterne gjester (dedikerte reisebestillere ved UiS), vil ikke få reisen belastet på sitt eget Eurocard/kredittkort. I disse tilfellene vil reisen belastes kredittkort til den ansatte (forutsatt at kredittkort er registrert i profilen til den ansatte), eller det sendes egen faktura til UiS.

Se lenke til nyhetssak ang ny rammeavtale med Egencia og oppdatering av profil.

Lenke bestillingsportalen Egencia

Se kontovilkår på www.eurocard.no/bedrift/.

Du kan søke om Eurocard via linken nederst. Slik gjør du:
1) Klikk på linken og fyll ut søknaden (se også i for hjelp  ved utfylling av de enkelte feltene)
2) Velg "Send til arbeidsgiver for godkjenning". Søknaden sendes automatisk til godkjenning internt hos UIS
3) Etter UiS’s interne godkjenning skal søknaden godkjennes av Eurocard. Når søknaden er innvilget vil du motta en SMS for valg av PIN-kode.

Har du spørsmål til Eurocard, kan du kontakte dem på tlf. 21 01 50 20 (8-16) eller på e-post: salgsupport@eurocard.no

Link til søknadsskjema: https://secure.eurocard.no/oa/invitation/31024/79edf9/universitetet-i-stavanger/eurocard-corporate-gold

For evt spørsmål ta kontakt med Enhet for anskaffelser og  innkjøp

Sist oppdatert av Åse Ormøy (06.08.2018)